MY HAPPY HOME

Wij maken uw leven makkelijker

You’re welcome

telecom

Telecom

gas

Elektriciteit en gas

verhuis

Verhuis

Telecom

ALTIJD DE MEEST ACTUELE PROMOTIES

Welk abonnement past bij jou en wie heeft de beste tarieven? Wil je een tv-abonnement met een focus op Engels voetbal of met een enorm aanbod kinderzenders? Ook daar hangt de keuze voor de juiste operator van af. Maar je verhuist en hebt dus al veel aan je hoofd, wij bij My Happy Home begrijpen dat je geen tijd en zin hebt om ook dat nog eens uit te spitten.

Geen nood: wij regelen alles! Van research tot aansluiting. Met onze jarenlange ervaring vinden wij snel de beste partner, de meest actuele promoties en dus ook – altijd – het beste tarief. We zijn de gemakkelijkste oplossing: één contactpunt waar alle administratieve rompslomp rond je verhuizing is verzameld

Gas en elektriciteit

DE GOEDKOOPSTE TARIEVEN ZONDER MOEITE

Wij volgen de energiemarkt voor je op de voet en leiden je altijd naar de goedkoopste gas- en stroomtarieven. Maar voor ons zit het werk er niet op na het afsluiten van het contract. Voor het jaar om is, zullen wij je contacteren met een nieuw voorstel. Want na jaar 1 vliegen de prijzen terug de lucht in doordat je promotie verstreken is. Jij moet niets doen, maar komt via ons wel steeds bij de goedkoopste optie uit.

Misschien verhuis je helemaal niet, maar heb je wel al jaren het contract met je energieleverancier niet meer herzien? Sommige mensen betalen zo al jaren te veel. Ook daar kan My Happy Home helpen: contacteer ons voor een gratis analyse van je energiefactuur. Wij doen je, vrijblijvend, een beter voorstel.

Verhuis

WE NEMEN ALLES UIT HANDEN

My Happy Home is niet alleen de slimste, makkelijkste én goedkoopste keuze voor je internet, telefonie, digitale tv, energie, gas en zelfs wateraansluiting. Wij gaan verder en verzorgen ook je volledige verhuis.

Verhuizen is stresserend en vermoeiend. Door een verhuisfirma in te schakelen kan je al een groot deel van je zorgen uitschakelen. Via ons kan je verhuizers inhuren, of een verhuiswagen -lift.

My Happy Home helpt je verhuizing tot een goed einde te brengen! Contacteer ons voor meer informatie

100

% Gratis Dienst

100

% Tevreden Klanten

100

% Graag Gedaan

Wat onze klanten ervan vinden?

Contacteer ons vandaag nog en wij bezorgen je het beste tarief.