MY HAPPY HOME

Dé partner voor je energie en telecom

You’re welcome

My Happy Home regelt alles: van research naar de beste tarieven tot de aansluiting van internet en tv. Met onze jarenlange ervaring vinden wij de beste partner, de meest actuele promoties en dus ook – altijd – het beste tarief. En dat op vlak van telecom, EGW én de verhuis zelf.

In 3 stappen voor altijd het beste tarief.
Snel, eenvoudig, en volledig gratis!

Elk jaar zorgen wij automatisch voor een
herziening naar het voordeligste tarief.

Belangrijk om te weten voor onze klanten!

Een vrijblijvende analyse

Misschien verhuis je helemaal niet, maar heb je wel al jaren het contract met je energieleverancier of telecomoperator niet meer herzien?
Veel mensen betalen al jaren te veel. Ook daar kan My Happy Home helpen: contacteer ons voor een gratis analyse van je energiefactuur.

Wij doen je, vrijblijvend, een beter voorstel.

Dienst na verkoop

Voor ons zit het werk er niet op na het afsluiten van het contract. Na drie maanden nemen wij opnieuw contact met je op met de vraag of alles naar wens is. Wij volgen de energiemarkt voor je op de voet en leiden je altijd naar de goedkoopste gas- en stroomtarieven.

Voor het jaar om is, zullen wij je contacteren met een nieuw voorstel. Want na jaar 1 vliegen de prijzen terug de lucht in doordat je promotie verstreken is. Jij moet niets doen, maar komt via ons wel steeds bij de goedkoopste leverancier uit.

Klant is koning

Bij My Happy Home is de klant koning. Misschien heb je het gevoel dat je met bepaalde vragen geen gehoor vindt bij je telefonie-, internet-, tv- of energieleverancier of dat je toch niet helemaal het juiste abonnement hebt gekregen? Wij blijven de tussenman tegenover de leveranciers.

Wij kunnen natuurlijk zelf geen technische problemen oplossen bij de providers, maar helpen wel tot jij volledig tevreden bent.

Verhuizen en geen zin
om met meubelen te zeulen?

OOK HIER ZORGEN WIJ VOOR

Verhuizen is stresserend en vermoeiend. Door een verhuisfirma in te schakelen kan je al een groot deel van je zorgen uitschakelen. Via ons kan je een verhuiswagen of -lift huren, of verhuizers die helpen met het in- en uitladen van de dozen en meubels.

My Happy Home helpt je ook verhuizing tot een goed einde te brengen!

Wat onze klanten ervan vinden?

Contacteer ons vandaag nog voor een overschakeling op het beste tarief.